Társas-házak esetén, ahol többféle elvárás van, a fák érdekében javaslom, hogy vegyék figyelembe szakmai javaslataimat a kívánságok összehangolása érdekében.

A kivitelezésről előzetesen:
Akár minden egyes levágott faág kötélen a föld egy meghatározott pontjára leereszthető. A költség-hatékonyság miatt a helyszíni felmérés során ennek arányát önökkel közösen beszéljük meg, DE SOK ESETBEN FOTÓKON JÓL BEMUTATOTT FELADATTAL A HELYSZÍNI FELMÉRÉS IS MEGSPÓROLHATÓ. AMENNYIBEN CSAK GALLYAZÁST SZERETNE, KÉRJÜK MINDEN ESETBEN KÜLDJÖN képanyagot a feladatról, ÉS TÖLTSE KI AZ AJÁNLATKÉRŐT IS

Segédlet Fotóval bemutatott feladat készítéséhez.

-1 db kép a teljes fát bemutatja, olyan módon, hogy abból világosan látni lehet, hogy helyesen tippelte e meg az ügyfél a fa magasságát. Villanyoszlop, vagy házrészlet, autó, vagy ha nem lehet más, egy ember álljon a fa mellett mércének. Kérem, lehetőleg vigyázzon arra, hogy a fotó torzításmentes legyen, tehát ne túl alacsony szögből, vagy ferdén tartott géppel fotózzon.

LEGYEN EGY KÉP, AMIN A KÍVÁNT VÁGÁS A KÉP KÖZEPÉRE VAN ÁLLÍTVA

– legalább 2 db kép a fa alatti területet mutatja:- ha van víz akna, villanyóra, világítótestek, kerítés, vezeték, értékes növény, vagy egyéb tereptárgy, ami nem sérülhet meg. Ha szükséges, közelkép a fa tövéről, törzséről, amennyiben odú, pudvásodás, leváló kéreg látható. Kérem, vigyázzon arra, hogy a kerítésekről, vagy a villanyvezetékekről készüljön olyan kép, amin azok a kamerához képest teljesen vízszintesen, szemben, vagy párhuzamosan vannak, mert így látszik, hogy mennyi ág lóg túl a vezetéken

A FAVÁGÁS ALPIN-TECHNIKÁVAL A LEGBIZTONSÁGOSABB! HÍVJON A 0670 5807394 , vagy a 003670 4312085 számon. Hangpostát nem szeretjük. KÉREM, JELEZZE, 1-10-es SKÁLÁN, MENNYIRE SÜRGŐS A MUNKA felvétele, illetve ELVÉGZÉSE, ez sokban megkönnyíti a dolgunkat.

A levágott fa elszállítása plusz költségeket jelent, a helyszínen pontosítjuk ennek árát. Kérjük, jelezze, ha nem tartanak rá igény, vagy ha a faanyagot szeretnék megtartani. Ebben az esetben többnyire tüzelő méretbe kell vágni, ez általában 25, illetve 33 cm-es hasábokat szoktak kérni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük